estructura de luz II

estructura de luz II

estructura de luz II 150 150 fcescxavier

Pensant enmig de les primeres hores del dia en aquest gest cada cop més habitual de deixar-te endur per links fins recòrrer un veritable mapa del pensament trobo motius per escriure. Del Siggraph fins a erwinhauer i des d’aquest fins a cabinstudio per acabar en el moma, tota una declaració d’intencions de l’atzar. http://www.moma.org/exhibitions/2008/elasticmind/

Fa uns anys perseguia la forma de l’ànima ara d’un temps ençà la pell de la llum i darrera d’ella la seva estructura, no sé si amb això cerco un manifest del meu treball escultoric i d’una recerca arquitectònica o es una suau inclinació a resultes de les intencions passades, penso que hauré de llegir les enéades de Plotí.

M’agradaria descriure i repasar l’art en aquests termes segurament la fressa que deixa la porta mig oberta de Proust s’assemblaria massa a les finestres obertes de  Vermeer i a la tremolor de Klee. Parlar de Siza després de tot no seria estrany i veure les plantes del seus edificis un exercici de lectura necesaria. I fins i tot alguna cancó de Pascal Comelade  com la que ara escolto  Les humours de Catherine o de Jean Aubry podrien constituir una continuació als arguments presentats.

Crec que la manera tranversal de pensar constitueix el cor de la intuició i amb ella la imprecisió que m’atrau una imprecisió certera com tots el penediments de Velazquez. A vegades dibuixo per creure en el que penso i no es fins més tard que me n’adono que no entenem mai cap dibuix en la inmediatessa de la seva execució.

Bocetos para proyecto Tuñon y Mansilla ETSAM
Bocetos para proyecto Tuñon y Mansilla ETSAM

fcescxavier

Artista . Diseñador . Facilitador. Trabajo desde lo esencial.

All stories by : fcescxavier

  Privacy Preferences

  When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in the form of cookies. Here you can change your Privacy preferences. It is worth noting that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we are able to offer.

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Nuestra web usa cookies, principalmente de servicios proporcionados por terceros. Define tus preferencias de privacidad y acepta el uso de cookies.