LA ESTRUCTURA DE LA LUZ

LA ESTRUCTURA DE LA LUZ

LA ESTRUCTURA DE LA LUZ 150 150 fcescxavier

es tocar suavemente, sin dañarla, como quien andando sobre el mar se sostiene, como un milagro.

un silenci llarg per fer-me poc a poc present, després un petit inventari de tots el qui amb mi segueixen dempeus, i finalment una descripció breu de l’ànima. Fa temps endreçava els pensaments fent-los confusos adreçant-los enllà cap a una fosca, ara sento la necesssitat de retrobar-los i amb ells trobar l’estructura de la llum, amb un tacte suau per fer cert aquesta pell que recubreix els ossos. L’estructura de la llum es proba amb l’existència de l’altre i és així com les coses prenen presència per aquest silenci.

Escolto mentalment les variacions Golberg en la darrera versió que fa Glenn Gould i sento alhora com respira la llum i amb ella desapareixen les coses, com la presència creix quan desapereixen els homes, Pau Klee xiuxiuejant mig tons escolats en el capvespre, Josep Beuys recollint llamps, Mirò capbussat en un migdia cuit sobre planxes de coure. Respirar es un tacte dolç del retorn, la llum la mascara captiva de l’invisible.

Et sé present però el que parlo no ho dic, sóc sol desde fa anys quan m’he conegut acompanyat fingint un esperit cert que no posseia.

fcescxavier

Artista . Diseñador . Facilitador. Trabajo desde lo esencial.

All stories by : fcescxavier

  Privacy Preferences

  When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in the form of cookies. Here you can change your Privacy preferences. It is worth noting that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we are able to offer.

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Nuestra web usa cookies, principalmente de servicios proporcionados por terceros. Define tus preferencias de privacidad y acepta el uso de cookies.