bonnard

bonnard

bonnard 150 150 fcescxavier
Natura morta du bouquet de fleurs ou la venus de Cynere_ bonnard_ detall

Hi ha un garbuix de colors, quan sembla que perden peu en la realitat s’agafen a la veritat com si trobessin l’estructura, els fonaments , els patrons que permeten passar de la representació al ser.

Bonnard aconsegueix moments únics on els colors semblen embrutar-se amb el contacte amb el color real. Els colors miren de trobar el seu espai armònic. Sovint queden presos de la intenció i malmesos s’afoguen, i perden la lluentor. Ignorar la teoria dels colors i enfrontar-se directament a la necesitat de trobar el matís exacte té el preu de l’honestedat. És llavors, quan creus que tot es perd, que reeixeix enmig de la forma una estructura antiga, una forma primigènia que sorgeeix de més endins, els colors no son tensats per la llum sino que constitueixen la mateixa matèria de la llum, seguramente no es més que una materialització de la forma prescindint de la mirada.

Surto de l’exposició de Pierre Bonnard a l’hotel Caumont. Giro la cantonada a l’esquerre. Un parell de persones de seguretat escorcollen les pertenences de la gent que creuen el Cours Mirabeau, aquesta avinguda senyorial que divideix en dues parts Aix en Provence

fcescxavier

Artista . Diseñador . Facilitador. Trabajo desde lo esencial.

All stories by : fcescxavier

  Privacy Preferences

  When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in the form of cookies. Here you can change your Privacy preferences. It is worth noting that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we are able to offer.

  Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
  Click to enable/disable Google Fonts.
  Click to enable/disable Google Maps.
  Click to enable/disable video embeds.
  Nuestra web usa cookies, principalmente de servicios proporcionados por terceros. Define tus preferencias de privacidad y acepta el uso de cookies.